C2W/C2W life sciences

C2W is hét lijfblad voor professionals in de chemie, life sciences, laboratorium- en procestechnologie. Het brengt 2-wekelijks alle relevante wetenschappelijke, technische en economische ontwikkelingen in de moleculaire wetenschappen, de chemische- en biotechindustrie en de labwereld.

Van de 25 C2W-edities zijn er 10 edities die onder de naam C2W life sciences verschijnen, geheel gewijd aan life sciences en biotechnologie.

 

Bereik

C2W is het officiële orgaan van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV). Daarnaast ontvangen de leden vande Nederlandse Biotechnologische Vereniging en de leden van  de Nederlandse Vereniging voor Biochemie en Moleculaire Biologie C2W life sciences op hun huisadres. Met ruim 12.000 exemplaren bereikt u 36.000 lezers.

 

Lezersprofiel

Met C2W bereikt u beslissers, beïnvloeders, studenten en starters binnen de chemie en life sciences. Uit onderzoek blijkt dat onze lezers C2W bovengemiddeld waarderen en dat zij bovendien een lange leestijd hebben. Dit verzekert u van een kwalitatief hoog bereik in uw doelgroep.

 

Contact

Wilt u reserveren of meer weten over de advertentiemogelijkheden van C2W? Neem dan contact op met Bas van den Engel van Archer Media via telefoonnummer 070-26 29 122 of kijk hier.