Maritiem Nederland

Maritiem Nederland is een onafhankelijk management- en opinieblad voor het gehele maritieme cluster in Nederland. Er is ruim aandacht voor innovatieve technische ontwikkelingen en toepassingen, management-vraagstukken en beleidszaken.

Bereik

Alle belangrijke maritieme organisaties zoals de Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Vloot (KNVOV) KVNR, NVKK en HME zijn in de onafhankelijke redactieraad vertegenwoordigd. Mede hierdoor is Maritiem Nederland een blad van de sector voor de sector. Naast maritieme organisaties bevinden zich onder de abonnees ook regionale en landelijke overheden. Tevens wordt het blad extra verspreid op hogescholen en technische universiteiten. Met ruim 4.000 exemplaren en 9.000 unieke bezoekers online bereikt u meer dan 15.000 lezers.

 

Lezersprofiel

Maritiem Nederland wordt gelezen door hoger opgeleide beslissers, beïnvloeders, studenten en starters binnen het hele maritieme cluster. Dit betekent voor u een kwalitatief en compleet bereik.

 

Contact

Wilt u reserveren of meer weten over de advertentiemogelijkheden van Maritiem Nederland? Neem dan contact op met René de Wit van Archer Media via telefoonnummer 070-26 29 124 of kijk hier voor de planning en tarieven