C2W Career Expo

Om KNCV-leden, C2W-lezers, relaties en overige geïnteresseerden in chemie, life sciences en procestechnologie een complete crossmediale mix voor arbeidsmarktcommunicatie te bieden organiseren KNCV, C2W en BETABANEN.nl het op chemie en life sciences gerichte carrière-evenement: C2W Career Expo. 

De organisatoren KNCV en C2W spelen al jaren een rol van betekenis als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie in de chemie, life sciences, proces – en laboratoriumtechnologie. Sinds enige tijd vervult ook vacaturesite BETABANEN.nl daar een belangrijke functie in.

 

Voor bedrijven en instellingen biedt C2W Career Expo als totaalevenement twee voordelen: de mogelijkheid direct met de doelgroep te communiceren en voortaan de hele arbeidsmarktcommunicatie met één partner af te stemmen.
 
C2W Career Expo zal naast een beursvloer waar bedrijven in contact komen met bezoekers en andersom, bestaan uit een reeks van bedrijfspresentaties, workshops en een door de KNCV georganiseerd interactief programma.

 

Met een uitgebreide beursvloer, kwalitatief hoogwaardige seminars en spraakmakende sprekers is C2W Career Expo een totaalevenement dat bezoekers in een dag op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen en een prima gelegenheid tot netwerken biedt.

 

C2W Career Expo is interessant voor leden, lezers en bezoekers van:

KNCV, jong-KNCV, C2W, C2W Life Sciences, C2W Carrière Magazine, Mens & Molecule, KVCV, Technisch Weekblad, Bio-Technieuws, Bionieuws, Laboratoriumnieuws, NBV, NVVL, NVBMB, GeNeYouS, KLV, Holland BIO en NVvM.

 

Meer informatie op: www.c2wcareerexpo.nl